shadow

Det visuelle utrykket er det mest viktige!

Nettsiden har annonselenke mot Lånemegleren.no

Vi er et komplett webbyrå, som tilbyr både design, innhold og oppsett av nettsider. Vår visjon er at det visuelle utrykket er det viktigste på en nettside og for hvordan ditt firma skal tiltrekke seg nye kunder.

Våre kontorer er like utenfor Kirkenes, ved Bjørnevatn. Her holder vi til i lyse, moderne lokaler med god plass. Kom innom om du er i nærheten, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for å øke din synlighet på nett. Men kanskje aller viktigst så kan vi diskutere hvordan du eller ditt firma vil framstilles på nett.

Vi har jobbet med flere store bedrifter, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Av referenser kan vi nevne Bjørnevatn VVS, Kirkenes pub og bar, lokale musikere og av internasjonale kunder har vi flere store firma som kunder.

Det viktigste med en nettside er ikke at den har alt for mye informasjon, du må begrense innholdet til det viktigste og holde siden brukervennlig, informativ og pen å se på. Hvis man søker litt rundt på nett og leter etter en rørlegger for eksempel så vet kunden allerede hva en rørlegger gjør, dette er da overflødig informasjon som ikke burde være med på nettsidene.

Man bør holde seg til farger som er relativt nøytrale, og ikke er for skrikende. Det kan fort gjøre øynene slitne, og virke useriøst. Vi anbefaler at du holder deg til hvit, lyseblå, blå og paletter av disse.

Sponset:

Et godt eksempel på en side som er brukervennlig, informativ og har et visuelt bra utrykk er vår sponsor Lånemegleren.no. Vi er glade over å ha de med på laget. De kan tilby et lån (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.) uten sikkerhet via en av sine 11 samarbeidspartnere.